• Levering inden for 2 hverdage.
  • Gratis fragt
  • Vi står klar til at hjælpe dig på 79 31 38 38

Odense ZOO & JDE Professional – et stærkt samarbejde drevet af passion for kaffe

Passionen for kaffe bringer os og vores kunder tættere sammen

Når passionerede mennesker samles om en fælles vision – at skabe enestående kaffeoplevelser for både gæster og medarbejdere i Odense ZOO – opstår der en helt særlig magi. Vores samarbejde bygger på åben dialog, kreativ idéudvikling og skræddersyede baristakurser, der tilsammen har løftet kaffeoplevelsen til et nyt niveau.

Og da vores sælger Jim endda har taget en ekstra rolle som maskotten "Bambus", kan man vist roligt sige, at vi går hele vejen for vores kunder! Se hele videoen fra Odense ZOO her.

Når god kaffe skaber værdi for medarbejderne

“Kaffe er et symbol på den pause, hvor man har tid til at trække vejret, tid til en pause og hvor man nyder et øjeblik for sig selv,” 

Citat: Signe, dyrepasser i Odense ZOO

God kaffe bidrager til medarbejdertrivslen

Hos Odense ZOO er en god kop kaffe en vigtig del af hverdagen, og det er afgørende, at medarbejderne virkelig nyder og værdsætter den kaffe, der serveres i pauserne, fortæller ZOO-direktør Bjarne Klausen.

“Når jeg hører kaffekværnen, kan jeg næsten smage kaffen allerede – og jeg glæder mig vildt til at nyde den,” tilføjer Signe, der ser kaffen som et højdepunkt i pausen. Se hele videoen her. 

Brug for sparring til ny kaffeløsning? Få rådgivning

Når god kaffe skaber værdi for medarbejderne

Vores medarbejdere sætter pris på kvalitet, og vi ved, at en god kop kaffe gør en forskel,"

Citat: Bjarne Klausen, direktør i Odense ZOO

Fra Kaffegrums til Løveleg: Bæredygtighed i Odense ZOO

For Odense ZOO var det afgørende at finde en samarbejdspartner, der prioriterer ESG – både i forhold til social ansvarlighed, kaffens oprindelse og den bæredygtige indsats i haven. For eksempel genbruger vi kaffegrums som berigelse for løverne, der elsker at rulle sig i det.

Brug for sparring til ny kaffeløsning? Få rådgivning

Kaffesmagning i Café Chunga

Hvorfor kaldes en "Flat White" egentlig en "Flat White"? Er det et australsk fænomen? Og hvad adskiller en flat white fra en cappuccino eller en café latte? Jim og Kasper afholder kaffesmagning i Café Chunga, hvor de tester de forskellige kaffevarianter fra deres fuldautomatiske helbønnemaskine. Se videoen her!

Ny kaffeløsning? Få personlig rådgivning af os 

Et samarbejde der skaber værdi for begge parter