- Levering inden for 2 hverdage.
- Gratis fragt
- Vi står klar til at hjælpe dig på 79 31 38 38
Klima og høst spiller en afgørende rolle for kvaliteten af te. For at opnå samme kvalitet hver gang, vi fremstiller en te, bruger vi helt op til 30 forskellige typer af te i vores blandinger. Sådan får du altid den samme gode smag, hver gang du drikker en kop Pickwick te.
Ca. 30 % af hele verdens teproduktion stammer fra Indien. Assam i det nordlige Indien er et af verdens største og bedste teområder. Teen fra dette område giver en stærk og kraftig drik med en speciel karakter og en mørk farve. Assam-te er meget brugt i de mest populære hverdagsblandinger som f.eks. English Breakfast. Darjeeling dyrkes ved foden af Himalaya og er kendt som teens champagne. De fremragende Darjeeling-teer er resultatet af det kølige, fugtige klima og den høje beliggenhed samt luftens og jordens specielle kvalitet.
Vil du vide mere om processen bag te? Læs mere her ›
Kina står for godt 23 % af verdens teproduktion. Der dyrkes mange forskellige teer i de 18 teproducerende områder i Kina. Til det kinesiske tesortiment hører bl.a. grøn te, halvfermenteret te (den såkaldte rene te eller Oolong) og selvfølgelig den traditionelle sorte te. De har alle forskellig karakter – lige fra milde teer med blomsterduft til stærke og kraftige teer.
I Sri Lanka produceres ca. 10 % af verdens te. Ceylon-teer er kendt for god smag, behagelig aroma og en klar farve. Ceylon-te bruges i de fleste teblandinger.
De to vigtigste teproducerende øer er Java og Sumatra. Java producerer farverige og aromatiske teer. Te fra Sumatra har ofte en metallisk smag og er af dårligere kvalitet.
Tedyrkning i Afrika kan spores tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede. De største teproducenter er Kenya, Tanzania og Malawi. I Kenya dyrkes te med en stærk farve og smag, der minder om te fra Assam. Rød te stammer ikke fra teplanten, men derimod fra Rooibos-busken, der vokser i Sydafrika.
Elsker du te? Find opskrifter på lækre teer og iskolde ice teas her ›