- Fri fragt ved køb over 3000 kr
- Levering inden for 2 hverdage
- Landsdækkende service
Cappuccino er en af verdens mest populære kaffedrikke og den smager himmelsk. Herunder får du vores simple opskrift på en klassisk cappuccino, så du kan blive hele kontorets barista.
Opskriften er til 1 person.
Du skal bruge
18 gram hele kaffebønner (Vi anbefaler Gevalia Professional Økologisk & Fairtrade hele bønner)
150 ml mælk
Evt. kanel eller chokoladeflager som topping
Sådan gør du
Afvej 18 gram kaffebønner
Kværn kaffebønnerne fint og klargør dit portafilter
Bryg et espressoshot (25 ml)
Hæld 150 ml mælk op i din mælkekande
Damp til den er ca. 65 grader varm og der er 50 % mælk og 50% mælkeskum
Hæld den varme mælk oveni dit espressoshot
Top evt. din cappuccino med chokoladeflager eller kanel
Så er din Cappucino klar til servering!
Tip: Den klassiske cappuccinos kan tilpasses både sæson og personlige præferencer. Tilsæt fx din favoritsirup eller servér den med kold mælk og isterninger – perfekt til lune sommerdage på kontoret.
Hvad er en Cappucino?
Cappuccino er en italiensk kaffedrik, der består af 1/3 espresso, 1/3 steamet mælk og 1/3 mælkeskum. En klassisk cappuccino er cremet og lækker, og så har den en dejlig mild kaffesmag – den er en favorit på cafékortet og med sine 180 ml er den også perfekt til stunder, hvor der er god tid til at nyde sin kaffe.
Vores opskrift på cappuccino er et godt bud på, hvordan du selv laver den italienske klassiker derhjemme eller på kontoret. Men selvom du følger opskriften, kan du opleve udfordringer undervejs. Det kan især være svært at ramme plet med mælkeskummet, fordi du både skal holde øje med temperatur og tekstur. Derfor har vi lavet en guide til, hvordan du steamer mælk og laver det perfekte mælkeskum.
Hvad er forskellen på latte og cappuccino?
Hvis man ikke er barista, kan det være svært at kende forskel på cappuccino og de andre kaffevarianter. Derfor har vi lavet en guide, hvor du blandt andet kan læse mere om, hvad forskellen på en latte og cappuccino er.