Telefonnummer
79 31 38 38
 Kontakt os her
Find din konsulent
Bliv inspireret
Kontakt
Ring op

Bæredygtighed og Økologi

God holdning – godt signal

Din virksomhed kan nyde kaffe, te og kakao med god samvittighed – og vise, at I tager del i kampen for miljø og mennesker.
Når du køber vores bæredygtige produkter, er du nemlig med til at forbedre vilkårene hos kaffe-, te- og kakaofarmerne.

Både bæredygtighed og økologi

Vores indsats tager udgangspunkt i UTZ Certified, Rainforest Alliance og Fairtrade, som alle er certificeringer indenfor bæredygtighed. Flere af vores produkter forener desuden bæredygtighed og økologi.

Kontakt os i dag ›

Bæredygtighed har tre ben

Vores bæredygtighed hviler på certificeringernes tre hovedområder: Økonomi, miljø og social ansvarlighed. Vi arbejder især med UTZ Certified og Rainforest Alliance – og forbedrer hele tiden inden for energi, vand, affald, emballage og mennesker.

Økologi

Økologi er drift med stor vægt på natur- og miljøbeskyttelse, dyrevelfærd og fødevarekvalitet. Det betyder blandt andet, at produkterne ikke er dyrket med kemikalier og pesticider. Både det danske og EU-mærket sikrer dig ”ægte” økologi: Samme krav, samme kvalitet, samme standard.

UTZ CertifiedUTZ Certified fokuserer ligeværdigt på alle 3 ben. Uddannelse af farmere til professionelt selv at kunne skabe fundamentet til at tage miljømæssig og socialt ansvar for deres samfund og deres produkters kvalitet.
Rainforest AllianceRainforest Alliance arbejder med generiske kontrakter på både kaffe, te og kakao, og med fokus på miljøhensyn.
FairtradeFairtrade fastlægger minimums-
priser samt fast bonus til farmerne. Det vil sige “Fair pris”.

Findsmiley.dk 

Gå til vores LinkedIn side Gå til vores YouTube kanal Gå til vores Facebook side